Design

Kreativ
 i färg & Form

Något stilrent, själslig med text, form och färg. Det här är så otroligt roligt att få ta fram för kundens räkning och önskemål.
Design står för så mycket, men här hos mig handlar Design om skapa kreativt genom att lyssna, känna och visa i processen för att få till det på bästa sätt.

Här skapas kreativ design till själfulla kvinnliga företagare. Din intuitiva känsla guidar dig för hur din design bör se ut, men du kan inte få fram den riktigt. Då finns jag här för dig och hjälper dig på vägen för att designa det du önskar.

k

Logotype Design

Du berättar om hur du vill ha din logotype för hemsida. Färg och form tillsammans med skapande så att din logotype utstrålar du och ditt företag. Jag gör även logotype till privatpersoner och för andra ändamål.

Varumärkes identitet

Varumärkets själ och kärna, det unika som utstrålar du och ditt företag. Här skalar vi av, minimera för att komma fram till det som är speciellt med det du utstrålar tillsammans med företaget.

Webb Design

Designar hemsidor utifrån dina önskan.
Här jobbar jag med WordPress & Divi.
Du har en vision om hur din hemsida skall se ut, eller vet inte alls. Det spelar ingen roll. Jag hjälper till genom att ge tips, lyssnar, visar i processen så att du blir nöjd.

Mina senaste arbeten

Jag lyssnar på kunden, ser behovet för så väl kundens besökare men också de som skall uppdatera hemsidan. En hemsida måste fungera både för kunden som beställer hemsidan, men också till besökaren (alltså målgruppen).
Här skapas logotyp för befintliga hemsidor och nya hemsidor.

Design - Soulelle | Soulful Business & Web design
Soulelle | Soulful Business & Web design
Olika hemsidor - Soulelle | Soulful Business & Web design

Jag kan varmt rekommendera Tina Lennholm om du söker någon som ska hjälpa dig med din/er hemsida! Tina är kreativ, kommer med bra idéer, är duktig på form och färg och är en super härlig person som är väldigt lätt att samarbeta med!

– Bästa hälsningar, Anette Hellström Arcturian’s cattery

Tina är helt fantastisk fotograf. Hon vet hur hon skall göra för att få personen framför kameran att känna sig lugn och avslappnad. Tina är personlig och en härlig person som har nära till skratt och jag är djupt imponerad över det avslappnade fina bilderna hon tog av mig.

– Carina Krantz, Carinas Photolifestyle

Tina är en blissful Soul photographer som ger allt för att ta de bästa bilderna utifrån Din själ. Den du känner att du är tar Tina fram med sina bilder. Allt blir så vackert med Tina bakom kameran. Med hennes lugn och omtanke kan du känna dig väl omhändertagen och vill du så kan du leka framför kameran i tryggt sällskap. Jag älskar alla bilder som Tina valt ut med omsorg av en stor mängd tagna bilder.

– Anette Bernklo, konstnär Anette Bernklo Art

Kontakt

Kontakta mig

4 + 11 =

Nyfiken på det holistiska?

Holistisk från min synvinkel.

Det jag vill ge till dig är något bra.

Personligt innehåll om holistisk synsätt med intuition, tankar och idéer. 

Jag kommer att skicka ut nyhetsbrev till dig någon gång ibland.  Här blir det inget massutskick utan vid några få gånger i kvartalet möjligen.

 

Jag skickar inget skräp eller spam. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.
Känner du för att prenumerera, så fyll i här nedan i formuläret, så ses vi snart igen:

12 + 9 =