Personlig touch för ditt varumärke

av mar 4, 2021Grafisk Design0 Kommentarer

Vem är du innerst inne? Hur känns det? Du tycker kanske det här är jobbigt att få fram. Lugn, jag har själv varit där och inte sett hur jag skulle kunna få ihop detta.
Men tro mig när jag säger att det finns inom dig დ

Hur du kan få till det med personlig touch på ditt varumärke

  1. Skapa någon form av insamling där du skriver ner och samlar på sådant som du gillar.
  2. Samla på allt du gillar som teckensnitt (skriv ner vad det heter), färger, uttryck, former ( i bilder till exempel dörrar, hav, hus, ängar m.m)
  3. Hur vill du uttrycka dig? Här får du tänka på vad du har på din blogg och/eller på din hemsida. Är det symmetriskt/asymmetriskt med färger, former och/eller bilders uttryck så som barn/porträtt/bröllop/hundar/luftigt/Trångt/mörkt..ja du förstår vad jag menar.
  4. Skriv ner vad som är viktigt för dig och som ger dig energi. Börja med flödes skrivning och med det menar jag skriv utan att döma och bara skriv det som kommer upp inombords. Därefter läser du igenom utan att censurera och fångar en rad eller två som känns väldigt viktigt för dig. Där har du grunden!

Om du alltid försöker att vara normal kommer du aldrig att veta hur fantastiskt du kan vara~Maya Angelou

Vad som är viktigt

  • Det viktigaste är att du har goda positiva energier av det du gör och tänker.
  • Ta dig tid att sitta ner med dig själv en stund om dagen för att värna om dig och finna mer själfulla verktyg inom dig.
  • Du anar inte hur det kan dyka upp ur tomma intet. Så du har själv den finaste guldgruvan inom dig. Det enda du behöver göra är att lyssna till din intuition.

Ju mer du försöker prestera desto mindre kommer det fram. Ja jag vet att det inte låter till någon tröst, men så är det. Prestation kommer ifrån hjärnan medan din själfulla kraft där du får massor av guldkorn och verktyg kommer från din kreativa intuition.

Nyfiken på det holistiska?

Holistisk från min synvinkel.

Det jag vill ge till dig är något bra.

Personligt innehåll om holistisk synsätt med intuition, tankar och idéer. 

Jag kommer att skicka ut nyhetsbrev till dig någon gång ibland.  Här blir det inget massutskick utan vid några få gånger i kvartalet möjligen.

 

Jag skickar inget skräp eller spam. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.
Känner du för att prenumerera, så fyll i här nedan i formuläret, så ses vi snart igen:

13 + 10 =