Nytt år, ny tid och energier

av jan 5, 2023Personligt2 Kommentarer

Nytt år och nya tider men jag är fortfarande här för att erbjuda dig de tjänster jag har på ett professionellt sätt.

Men även förnya mig, bli lite mer personlig här i bloggen.

Här i bloggen kommer jag att både berätta om mina tjänster och produkter framöver.

Men jag vill starta årets första blogginlägg till dig som läser om det nya och det mer personliga här för dig. Du kanske känner mig redan, använt mina tjänster och läst blogginlägg ibland eller så kommer du in som ny läsare här. Du är varmt välkommen in här i min själfulla boning.

Framöver kommer många blogginlägg att handla om vardagliga saker men också om energier, det intuitiva och mer personliga. Det jag känner och upplever kan jag inte hålla tillbaka. Jag valde att nu vara mer personlig och den jag är. Det vill jag dela med dig. Sedan kanske du inte alltid håller med mig och det är okej.

Det viktigaste är ju att du skall lyssna inåt och till dig själv. Det är ju du som känner, upplever och har dina egna redskap för att utvecklas och leva ditt liv.

När vi finner den gemensamma nämnare eller kalla den röda tråden så förstår vi mer av varför. Vem jag är, varför det blir som det blir många gånger men kanske inte alla gånger och vad jag vill göra.

Fotografering- Soulelle | Soulful Photography~Coach~Design

Energier finns ju i allt, i naturen, djuren, i universum, i och på planeterna, i haven, i materia, i människor både i kroppen och också i handlingar som vi gör. Du kan ta i något och få en elektrisk stöt. Det finns också energier som är mindre kännbara som stötar men det är energier där.

 

Jag vill även prata om de fyra elementen såsom jord, eld, vatten och luft samt kopplingar till våra astrologiska tecken och hur det kan påverka oss. Tanken var tänkt att skissa och måla först de tecken som vi är födda i så som fiskarna, oxen, skytten och alla de andra. Men målningarna får komma senare, så får det bli. Det är som oftast jag tar fotografier istället.

Jag följer för det mesta min intuitiva känsla, men det händer även för mig att jag blundar för det jag kanske borde se eller höra.

Först fann jag inte ordet på vad jag gör, då det är ju så många saker. Det kan ju upplevas som väldigt spritt.
Jag är ju en helare, fotograf, coach, grafisk designer, webbdesigner och väldigt intuitiv. Men så pratade jag nyss om den röda tråden när allt hänger samman. Du vet den där gemensamma nämnaren till allt. Det var det som gjorde mig så förvirrad för jag fann inte detta på väldigt länge. Så kom ordet en dag och allt kändes så rätt. Jag är en energiläsare. Vad är då den röda tråden till allt jag gör och till ordet energiläsare. Jo jag är väldigt energikänslig, känner av, kan läsa av, ser igenom och förstår på djupet i energier.

Som introvert, högkänslig person så behöver jag återhämtning i min boning mellan varven, Sätta mig ner och vända mig inåt. Jag kan inte låta allt brus i sociala medier skölja över mig konstant och inte heller ytligheter. För mig så växer jag i samtal som har en mening, där engagemang finns, intresse och även att göra saker. Jag gillar att umgås med människor, att skratta ofta och ha roligt. Det är viktigt för mig. Att få leva så som jag vill i min sanning.

Jag kan inte gå emot min natur då och vara kommersiell med ”kom och köp”. Det fungerar inte. Det blir liksom en negativ effekt på mig och det jag gör energimässigt.

Att vara sann mot mig själv och dela från hjärta är det som kommer framöver här på blogginläggen framöver.

Tills vi ses nästa gång så vill jag önska dig en underbar helg!
Allt gott!

 

 

Nyfiken på det holistiska?

Holistisk från min synvinkel.

Det jag vill ge till dig är något bra.

Personligt innehåll om holistisk synsätt med intuition, tankar och idéer. 

Jag kommer att skicka ut nyhetsbrev till dig någon gång ibland.  Här blir det inget massutskick utan vid några få gånger i kvartalet möjligen.

 

Jag skickar inget skräp eller spam. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.
Känner du för att prenumerera, så fyll i här nedan i formuläret, så ses vi snart igen:

5 + 15 =