Listor som inspirerar

av mar 24, 2021Personligt0 Kommentarer

Listor som inspirerar?!
Vad får dig att bli inspirerad? Hur känns det?
Du tycker kanske det här är jobbigt att få fram allt det som känns inombords. Lugn, jag har själv varit där och inte sett hur jag skulle kunna få ihop detta.
Men tro mig när jag säger att det finns inom dig დ
Du kan så enkelt som att rita streck, klotter, texter, ord och/eller listor i app-form eller med papper och pennor.

Det här med att skapa listor är så genialt och så bra

  1. Skriv ner en prioriteringslista som du känner blir i positiv mening, inte något du måste göra. Dröm dig bort och få till en lista som du skulle vilja prioritera om inget hindrar dig.
  2. Skriv sedan ner på en inspirationslista- Vad är det som inspirerar dig och som ger dig inspiration? att se sina listor som ger energi, glädje, positivt motivation och framförallt att du skall må bra av dessa listor annar skall eninte ha sådana.
  3. Om du sitter ner för en stund, blundar och låter tanken flyga iväg med en känsla som du så gärna önskar blir sann. Vad skulle du då skriva ner på din lista?
  4. Skriv ner vad som är viktigt för dig och som ger dig energi. Låt din inre kritiker tystas ner genom att du sänker volymen inombords till denna kritiker just nu. Nu skall du istället få önska, drömma dig fritt och stort. Tänk att det inte finns några begränsningar och att du nu fysiskt med ord eller med målarfärg svävar ut, tar plats och inga begränsningar håller dig tillbaka.
  5. Känns det jobbigt, så börjar med små steg i taget och gå sedan till punkt 4 igen på nytt. Det är den svindlande känslan att få se bortom horisonten, att få känna, tycka det som du bär inom dig men som kanske tystas ner allt för ofta. Nu skall du få säga, måla det du innerst vill, önskar och ber om att bli verkligt.

Om du alltid försöker att vara normal kommer du aldrig att veta hur fantastiskt du kan vara~Maya Angelou

Vad som är viktigt

  • Det viktigaste är att du har goda positiva energier av det du gör och tänker.
  • Ta dig tid att sitta ner med dig själv en stund om dagen för att värna om dig och finna mer själfulla verktyg inom dig.
  • Du anar inte hur det kan dyka upp ur tomma intet. Så du har själv den finaste guldgruvan inom dig. Det enda du behöver göra är att lyssna till din intuition.

Som sagt så har jag själv upplevt detta med att tro att det inte finns något bättre, att hålla sig tillbaka men att en inre känsla som växer sig starkare och som vill komma ut.

För fyra veckor sedan dök plötsligt ett inlägg upp utan jag ens tänkte på det vid första anblicken på Facebook. Men mitt inre skrek ”Stop”, vänta och automatiskt stannade jag upp, läste inlägget där det stod om en fyra veckors kurs i ”Make it Happen” med Carina. Sunding som har företaget 4good.
Inom loppet av några minuter så hann jag signa upp mig på denna beta-version och hade som sagt ingen aning vad jag gjorde där. Men eftersom jag är den jag är och följer starkt min intuition så hade jag tillit på att detta skulle leda mig vidare och ge mig något bra.

Nu sitter jag här, ikväll blir det Celebration workshop med festligheter digitalt med de 200 kvinnor till som varit med på kursen. Ännu en gång har jag ingen aning om vad jag gör eller vart detta leder mig, men jag känner starkt för att vara med på denna avslutning som känns verkligen som pompa och ståt.

Så vad vill jag säga med detta, jo att ju mer vi litar på vår instinkt, intuition eller kalla det för magkänsla så leder det oss på vägar vi inte visste fanns. Med den här kursen så har jag skapat fler listor än jag trodde jag skulle någonsin göra. Inspirerar listorna mig, absolut!

När jag skriver ner på papper med penna vilket jag föredrar, så känns det som att jag säger det högt. Orden som jag burit inom mig kommer ut synliga på ett papper. Orden som är energier utifrån hur du tycker om orden, hur du skriver ner dessa med vilken energi och sedan kan allt hända.
Med listor som inspirerar mig så kan det också vara ord som höjer vardagen, något som skrivs ner och som kan bli verkligt, en to do lista i positiv bemärkelse. Alla listor som ger dig energi, glädje, lustfylldet och kreativitet är underbara listor.

Ikväll blir det ännu en lista att skriva för att förverkliga och samtidigt drömma stort.

Sikta mot stjärnorna och du kommer till trädtopparna är ett ordspråk. Ett annat är sikta mot universum och nå stjärnorna.

Nyfiken på det holistiska?

Holistisk från min synvinkel.

Det jag vill ge till dig är något bra.

Personligt innehåll om holistisk synsätt med intuition, tankar och idéer. 

Jag kommer att skicka ut nyhetsbrev till dig någon gång ibland.  Här blir det inget massutskick utan vid några få gånger i kvartalet möjligen.

 

Jag skickar inget skräp eller spam. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.
Känner du för att prenumerera, så fyll i här nedan i formuläret, så ses vi snart igen:

4 + 11 =