Ett samtal- de goda samtalet

av feb 14, 2022Samtal0 Kommentarer

Du känner kanske för att samtala med någon. Du finner min sida om Samtal och läser om det val jag har om att samtal med mig.

Du finner ACT– & KBT Samtal, Intuitiva samtal  och nu även till de Goda samtalet. Du funderar på hur jag jobbar med detta och vad det egentligen är. Då skall jag förklara för dig hur jag jobbar med detta.

Det goda samtalet handlar mer om att jag lyssnar, är medmänniska, empatiskt och ger verktyg samt övningar som du kan göra. Det här samtalet handlar inte om ACT- och KBT samtal rakt av och inte heller om Intuitiva samtalet rakt av heller. Här läggs vikten vid att känna av för dig som person och klient, om vad du vill och behöver.

Det goda samtalet och vad jag kan göra för dig
Först berättar du för mig om vad du vill prata om och vad som får dig att känna, må och utvecklas. Små problem som ligger där och skaver i vardagen och du känner att du behöver någon att samtala om detta för någon. Någon som är jag, som ger dig tips, idéer, vinklar synsättet och vidgar det också. Här i detta samtalet finns inga begränsningar.

Fotografering- Soulelle | Soulful Photography~Coach~Design

Du som väljer mig, för att samtal i det Goda Samtalet
Du som klient får först berätta vad du vill ha hjälp med. Utifrån vad du berättar för mig så kan jag be dig skriva ner på papper eller i din mobil/dator om hur du kan göra för övningar. Det här säger jag till dig direkt under samtalet.

Jag ger dig feedback och vägledning allt eftersom när frågorna dyker upp samt dina svar.

Då det här är ett enda samtal som vi har så blir det ingen återkoppling efteråt, utan endast direkt under samtalet.

Vi, du och jag, samtalar på dina villkor under den timmen som vi möts.

Men i det stora hela så är det oerhört givande och framför allt växande i denna process. Det goda samtalet bör vara hjärtlig, öppenhet och  förtroende.

Jag lotsar dig, finns här för dig som stöd och pepp. Och du skall veta att jag har sekretess samt ingen journal skrivs. När vårt samtal är över så tar jag bort din mejl från min dator.

Fotografering- Soulelle | Soulful Photography~Coach~Design

 

 

Lite om mig och vad som gäller vid våra samtal

 1. Jag är certifierad ACT- och KBT Coach och intuitiv samtalsvägledare
  Det här är viktigt att veta så att du som vill ha hjälp vet vad du får av mig.
  Har du besvär som jag känner att jag inte kan hjälpa dig med, bör du söka professionell hjälp.
  Vid dessa tillfällen kommer jag att ha rätten att neka hjälpa klienten, då en mer kunnig person som har mer resurser att ge klienten.
 2. Min certifiering i ACT- och KBT
  För att få certifiering i ACT- och KBT Coach så skulle jag uppvisa ett ex antal timmar som jag coachat klienter för min lärare. Bevisa på hur jag lagt upp mitt tänk, process och återkoppling i coachsamtalen. Varje klient hade minst gått fem gånger hos mig och jag ville dela med mig så mycket verktyg som möjligt vilket gjorde att klienterna tyckte det var mycket papper och verktyg att jobba med. Det kände nästan som att de inte hann med själva i processen men var ändå otroligt tacksamma för det jag hjälpte klienterna med. Under utbildningen så fanns inte möjligheten till fler gånger per person, därav att det blev så komprimerat med fem gånger för varje klient.
 3. Intuitiv samtalsvägledare
  Min starka intuition vägleder i samtalet. Jag lyssnar, känner in, empatiskt och verkligen hör vad du säger.
 4. Klienten ringer mig
  När jag skall samtala med en klient så har vi tillsammans bestämt dag och tid när det passar. Tiden för den dagen ringer klienten upp mig och vi samtalar. Detta att klienten ringer mig gäller bara när vi samtalar över telefon.
 5. Andra sätt att mötas än att prata i telefon
   Vi kan samtal över Google Meet som är gratis.
 6. Företag och privat person
  Jag samtalar (coachar) med både företags entreprenörer och privatpersoner.
 7. Betalning och återbud
  Du betalar till Frilans Finans genom att du får en faktura av dom. Skulle du bli sjuk när vi har bokat in ett möte så återkopplar du till mig genom att ge återbud senast 24 timmar innan mötet för att jag skall kunna avboka tiden. Om du avbokar tiden mindre än 24 timmar vid sjukdom eller annat så registreras detta som ett bokat möte och därmed betalt möte.

 

Ett möte som ACT- och KBT bör alltid byggas på förtroende och sekretess

 • Men det är också viktigt att veta att du har mig som lyssnar och ger dig verktyg i form av tips, idéer och/eller övningar.
 • Allt byggs med de verktygen som behövs för varje enskild klient, för bättre förutsättningar.
 • Jag finns där för dig i varje möte, återkopplar och frågar.

Hoppas vi ses och möts här i dessa möten. Har du några funderingar så skriv till mig via kontaktsidan genom att klicka här

Nyfiken på det holistiska?

Holistisk från min synvinkel.

Det jag vill ge till dig är något bra.

Personligt innehåll om holistisk synsätt med intuition, tankar och idéer. 

Jag kommer att skicka ut nyhetsbrev till dig någon gång ibland.  Här blir det inget massutskick utan vid några få gånger i kvartalet möjligen.

 

Jag skickar inget skräp eller spam. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.
Känner du för att prenumerera, så fyll i här nedan i formuläret, så ses vi snart igen:

5 + 6 =