Det intuitiva samtalet

av feb 14, 2022De intuitiva samtalet0 Kommentarer

Du känner kanske för att samtala med någon. Du finner min sida om Samtal och läser om det val jag har om att samtal med mig.

Du finner olika valmöjligheter och har blivit intresserad om de Intuitiva Samtalet och funderar hur jag jobbar med detta och vad det egentligen är. Då skall jag förklara för dig hur jag jobbar med detta.

De Intuitiva samtal  bygger på intuition.

Vad handlar då Intuitiva samtalet om?
 Du får först berätta om Dig själv och Ditt liv, om det du vill ha hjälp med.
Samtidigt som Du gör det formar sig en bild inuti mig av hur Du själv eller människor begränsar Dig. Du ställer frågor och jag ger intuitiva svar utifrån min intuition.

Jag känner in dig och litar fullt på det jag får till  mig.
Jag ger tips, berättar det jag känner från min intuition. Vi, du och jag, har en öppen dialog hela tiden och samtalar fritt. Vinklar och ser på saker utifrån olika vinklar.

Här vilar förtroende mellan oss, där du ställer dina öppna frågor och där du tar emot det svar som ges. Jag lyssnar inåt det som sägs och ger svar utan att värdera.

Fotografering- Soulelle | Soulful Photography~Coach~Design

Du som väljer mig, för att samtal i  Intuitiva samtal
Du som klient får först berätta vad du vill ha hjälp med. Utifrån vad du berättar för mig så ger jag dig verktyg i form av det som kommer fram från intuitionen. Du kan skriva ner det som sägs ifall du vill.

Det blir alltid en utvecklande process framåt, men här ges inga övningar på papper som i ACT- och KBT samtalet (om detta kan du läsa mer om här). Här i det Intuitiva samtalet flödar tips, idéer och svar precis som när det skall komma fram. En intuition kan aldrig styras över.

Jag kan ger dig övningar som du kan skriva ner på papper och vi bestämmer ifall du vill, och om när vi skall ses nästa gång. Känner du dig nöjd med ett samtal så räcker det oftast väldigt långt med de anteckningar du har gjort.
Intuitiva samtal kan ges över ett enda samtal.
Här möts vi, du och jag, i samtalet för en timme när precis du känner för detta.

I det stora hela så är det oerhört givande och framför allt växande i denna process. Du får olika tips, svar och/eller frågor som bör bringa klarhet i det du söker för. Ett öppet möte mellan dig och mig, där öppenheten för det intuitiva samtalet ges.

Jag lotsar dig, finns här för dig som stöd och pepp. Och du skall veta att jag har sekretess samt ingen journal skrivs. När vårt samtal är över så tar jag bort din mejl från min dator.

Fotografering- Soulelle | Soulful Photography~Coach~Design

 

 

Lite om mig och vad som gäller vid våra samtal

 1. Jag har en stark intuition som är mitt redskap
  Det här är viktigt att veta så att du som vill ha hjälp vet vad du får av mig.
  Har du besvär som jag känner att jag inte kan hjälpa dig med, bör du söka professionell hjälp.
  Vid dessa tillfällen kommer jag att ha rätten att neka hjälpa klienten, då en mer kunnig person som har mer resurser att ge klienten.
 2. Min intuition har jag använt mig av i vardagen, i samtal och i möten
  För mig är det naturligt att använda mig av min intuition som är stark och tillhör min vardag. Att lyssna inåt om vad som sägs. Intuition är inget konstigt för mig. Allt beror på vad klienten vill ha i vårat möte så lägger jag min intuition därefter. Alltid lika professionellt.
 3. Klienten ringer mig
  När jag skall samtala med en klient så har vi tillsammans bestämt dag och tid när det passar. Tiden för den dagen ringer klienten upp mig och vi samtalar. Detta att klienten ringer mig gäller bara när vi samtalar över telefon.
 4. Andra sätt att ta del av intuitiva samtal
  Du mejlar mig via kontaktsidan och skriver ner det du vill ha hjälp med. Jag återkopplar till dig med svar via ett pdf-fil som du kan läsa och skriva ut ifall du vill det.
 5. Olika sätt att få intuitiva samtal
  Jag använder mig av min intuition och den är stark.
  Oavsett om vi pratas vid per telefon/mobil eller skickar dig ett pdf-fil så använder jag mig utav alla de delar som jag kan använda mig utav.
  Ibland är det ren intuition samtal, ibland blir det kortlek inblandad ifall klienten så ber om det. Jag frågar alltid klienten hur klienten önskar sitt intuitiva samtal.
 6. Företag och privat person
  Jag samtalar (coachar) med både företags entreprenörer och privatpersoner.
 7. Betalning och återbud
  Du betalar till Frilans Finans genom att du får en faktura av dom. Skulle du bli sjuk när vi har bokat in ett möte så återkopplar du till mig genom att ge återbud senast 24 timmar innan mötet för att jag skall kunna avboka tiden. Om du avbokar tiden mindre än 24 timmar vid sjukdom eller annat så registreras detta som ett bokat möte och därmed betalt möte.

 

Ett möte i de Intuitiva samtal bör alltid byggas på förtroende och sekretess

 • Men det är också viktigt att veta att du har mig som lyssnar och ger hel hjärtat den intuition svar som infinner sig.
 • För bättre förutsättningar bygger tilliten till det tips och svar som ges.
 • Jag finns där för dig i varje möte, återkopplar och frågar.

Hoppas vi ses och möts här i dessa möten. Har du några funderingar så skriv till mig via kontaktsidan genom att klicka här

Nyfiken på det holistiska?

Holistisk från min synvinkel.

Det jag vill ge till dig är något bra.

Personligt innehåll om holistisk synsätt med intuition, tankar och idéer. 

Jag kommer att skicka ut nyhetsbrev till dig någon gång ibland.  Här blir det inget massutskick utan vid några få gånger i kvartalet möjligen.

 

Jag skickar inget skräp eller spam. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.
Känner du för att prenumerera, så fyll i här nedan i formuläret, så ses vi snart igen:

10 + 10 =